adnan-beganovic-zacatek-fbsl-nebyl-zrovna-lehky-a-dle-nasich-predstav-ale-boj-o-titul-nevzdavame

Adnan Beganović : Začátek FBSL nebyl zrovna lehký a dle našich představ, ale boj o titul nevzdáváme!

  1. Homepage
  2. A-Tým
  3. Adnan Beganović : Začátek FBSL nebyl zrovna lehký a dle našich představ, ale boj o titul nevzdáváme!
adnan-beganovic-zacatek-fbsl-nebyl-zrovna-lehky-a-dle-nasich-predstav-ale-boj-o-titul-nevzdavame

Mužstvo plážové kopané SK Bosnia Online EU Teplice v první etapě nejvyšší soutěže FORTUNA Beach Soccer League 2024 vybojovalo výhry nad Sparta Praha 11:3 a Bohemians 1905 6:3 a tím si Teplice zajistily slušnou pozici na boje o FINAL FOUR. Poslední tři utkání Teplice poměří síly s BS Villagers Uherské Hradiště, ČR U20 a BS Ladronka Praha. FORTUNA Beach Soccer League je letos pořádně zamotaná. O postup mezi nejlepší čtyřku bude usilovat 6 mužstev. Jak to vidí šéf teplických Adnan Beganović s dalším vývojem sezóny a jaké jsou plány v klubu do budoucna jsme se zeptali v interview.

Jak jste spokojen s dosavadním výkonem mužstva?
Tak nutno podotknout, že začátek nebyl zrovna lehký a dle našich představ, ale boj o titul nevzdáváme! Nutno dodat, že nám chyběly některé silné opory jako například Denis Laňka a Lukáš Krok. Nicméně mužstvo ukázalo své kvality i přes nedostatek hráčů na střídání.

Kdo na Vás nejvíce zapůsobil z hráčů svým výkonem?
Základní čtyřka Formánek, Černý, Salák a Ruda mi dělají zajisté radost, ale musím pochválit novou posilu našeho mužstva Holdy Zdeněk se opravdu ukázal kvalitním přírůstkem.

Trio teplických Šlégr, Formánek a Ruda se zúčastnili s reprezentací České republiky v italské Tirenii International Beach Soccer Tournament. Jak jste spokojen s jejich výkony?

Tak upřímně z mého pohledu kluci odvedli dobrou práci i když pro laika ty výsledky nejsou zrovna slavné, tak nutno podotknout s kým národní tým ČR hrál. Během několika dní národní mužstvo České republiky odehrálo několik zápasů s top týmy jako je například Itálie ( Více mistr světa ) ( Mistr Evropy ), Dánsko a Estonsko šli neskutečně nahoru svojí kvalitou a Francie. Takže určitě výhra s Litvou byla velmi důležitá!

Už tento víkend 13-14.7 Vám začíná poslední etapa základní části FBSL 2024. Co očekáváte od utkání s Uherským Hradištěm, ČR U20 a BS Ladronka Praha?
Na nic jiného než vítězství v těchto utkáních nemyslíme. Půjdeme do toho naplno a vybojujeme postup do FINAL FOUR FBSL 2024!

Takže budete útočit na titul?
Samozřejmě!

Máte přichystané posily pro další etapu? Jak jsou na tom zranění hráči?
Co se týče posil, tak to se nechte překvapit. A zpátky se vrací nejlepší střelec z roku 2016 Denis Laňka, který určitě bude silným článkem mužstva. Závěr základní části by měl stihnout i Lukáš Krok.

Žádné nové jméno se neobjeví v závěrečné etapě FBSL základní části?
Ale to víte, že objeví. V tuto chvíli nechci ještě předbíhat a vše samozřejmě včas oznámíme. Prozradím, že první posilou bude Bosenský univerzál Muamer Mešić. Jak jsem již řekl vše oznámíme brzy.

V případě, že splníte stanovený cíl a postoupíte do FINAL FOUR budou další posily?
Pravidla soutěže to nedovolují, takže ne.

Autor : Redakce

07.07.2024