v-uvodu-ceskeho-poharu-se-teplicim-nepodarilo-vybojovat-body

V úvodu Českého poháru se Teplicím nepodařilo vybojovat body.

  1. Homepage
  2. A-Tým
  3. V úvodu Českého poháru se Teplicím nepodařilo vybojovat body.
v-uvodu-ceskeho-poharu-se-teplicim-nepodarilo-vybojovat-body

Mužstvo plážové kopané SK Bosnia Online EU Teplice první hrací den Českého poháru nedokázalo získat body. V prvním utkání Teplice padly 2:4 s pražskou Ladronkou. Následující utkání nedokázaly tepličtí najít recept na vícemistra ligy pražskou Duklu a prohráli 4:9.

,, Bohužel jak v prvním utkání s Ladronkou, tak i ve druhém utkání s Duklou jsme nedokázali urvat body. Nepamatuji silnější sestavu a takový neúspěch! Takový nespočet šancí, které bohužel neskončily brankou. Bohužel i to je sport a nám nezbývá nic jiného než se postavit výzvě a pokusit se získat body se Slavií a Bohemians! Všem fanouškům klubu se omlouváme za výkony v úvodu Českého poháru. ´´ prohlásil šéf klubu Adnan Beganović, který neskrýval zklamání po úvodním výkonu mužstva Teplic.

Letošní ročník se odehraje formou večerních turnajů systémem každý s každým. Všechny týmy se představí ve dvou z celkově tří hracích dnů, které jsou naplánovány na pondělí 19. srpna, pátek 23. srpna a pátek 30. srpna.

Jediná, ale zásadní změna je v hracím čase, který byl zkrácen na 3×8 minut. Navíc jde o hrubý čas, tedy že se nestopuje časomíra v případě gólů či faulů.

V pátek 23. srpna Český pohár pokračuje. Teplice ovšem nastoupí do závěrečného dne 30. srpna, kdy poměří síly s pražskou Slavii a Bohemians Praha 1905.

Pátek 23. 8.:

  • 17:30 BS Slavia Praha – BS Bohemians Praha 1905
  • 18:20 BS Slavia Praha – BS Dukla Praha
  • 19:10 BS Bohemians Praha 1905 – BS Dukla Praha

Pátek 30. 8.:

  • 17:00 SK Bosnia Online EU Teplice – BS Slavia Praha
  • 17:40 BS Ladronka Praha – BS Bohemians Praha 1905
  • 18:30 BS Ladronka Praha – BS Slavia Praha
  • 19:10 SK Bosnia Online EU Teplice – BS Bohemians Praha 1905