v-zaveru-ceskeho-poharu-teplice-ceka-slavia-praha-a-bohemians-praha-1905

V závěru Českého poháru Teplice čeká Slavia Praha a Bohemians Praha 1905!

  1. Homepage
  2. A-Tým
  3. V závěru Českého poháru Teplice čeká Slavia Praha a Bohemians Praha 1905!
v-zaveru-ceskeho-poharu-teplice-ceka-slavia-praha-a-bohemians-praha-1905

Závěrečný den čeká Český pohár v pátek 30. srpna v pražské beach aréně v Radlické ulici. Mužstvo SK Bosnia Online EU Teplice má na programu dne dvě top utkání a to s mistrovskou BS Slavia Praha a bronzovým celkem letošního ročníku FBSL BS Bohemians Praha 1905.

Poslední střetnutí Teplic se Slavií dopadlo lépe pro pražský celek, kdy Slavie zvítězila 4:2 v ligovém utkání FORTUNA BEACH SOCCER LEAGUE 2024. Sestava Teplic bude jiná a času je méně oproti lize. Ovšem duel s Bohemians Praha 1905 žlutomodří zvládli dovést do vítězného konce 6:3 v ligovém utkání FBSL 2024. Jak si poradí páteční sestava Teplic v těžkých soubojích bude zajímavé sledovat.

,, Nominaci oznámím ve čtvrtek večer. Přes nepřízniví vstup do Českého poháru se pokusíme ještě zabodovat. Každý zápas je pro nás stejně důležitý. Máme problém se základní sestavou a museli jsme razantně sáhnout do soupisky. Skvělá zpráva je příchod Roberta Hustýho. Layadi, Tancoš a Frank jsou připraveni naskočit do hry. Na otazníku je Mešić. Uvidíme ještě jak to celé poskládám. Každopádně Vám slibujeme jízdu. ´´ prohlásil šéf klubu Adnan Beganović

Utkání budete moci sledovat na livestream TVcom.cz